A piac átalakulása ellenére a technológiai döntéseknek továbbra is a funkcionalitás és a célok leghatékonyabb és leggyorsabb kiszolgálását kell szolgálnia. Ezt a döntést megfelelő tervezés után lehet meghozni, mind a kiszolgáló (backend), mind a megjelenő (frontend) felület kialakítása tekintetében.

A tartalomkezelő rendszerek (WordPress, Drupal, Joomla) alkalmazásával semmi probléma nincs, számtalan esetben lehetnek ezek egy adott rendszer funkcionalitásának és a céljainak kiszolgálására a leggyorsabb, leghatékonyabb megoldások. Ez egy technológiai döntés, amit megfelelő előkészítés után lehet meghozni.

A tartalomkezelő rendszerekre kiszolgáló (backend) technológiaként tekintünk, ami a funkcionalitást, az oldal működését adja.

A megjelenítés kiszolgálására (frontend) szintén több technológiai megoldás létezik (Bootstrap, SASS, React, jQuery, stb). A maximális felhasználói élmény biztosítására mindkettőt körültekintően kell megválasztanunk.

A választott megoldás nem függ össze azzal, hogy egyedi design alapján dolgozunk vagy design sablont vásárolunk (HTML template). Ezek egyszerű tervek, a maguk előnyeivel és hátrányaival. A trendek uniformizálódása egyébként a designerek szerepét is jelentősen átértékelte, de nem tette feleslegessé.

 

Keres minket, ha számít mit mutatsz magadból online!

TartalomMegjelenésMűködésStabilitás | marble