Domain

Minden weboldal egyedi azonosítóval, domain névvel rendelkezik. Ha weboldalunk elkészül, ezt a nevet beírva a böngészőbe érhetjük el azt. Ezért fontos, hogy a névválasztás során leellenőrizzük, hogy az adott név az interneten is szabad-e. A .hu végződések esetében ezt a legegyszerűbben a hivatalos domain nyilvántartónál tehetjük meg. Ha a domain név szabad, már csak egy szolgáltatót kell keresni, ahol megvásárolhatjuk a kiválasztott domain nevet. Ez a vétel nem egy életre szól, a domain-ek megtartásának éves díja van. Ügyfeleinket teljeskörűen támogatjuk a folyamat lebonyolításában.

Tárhely-szolgáltatás

Minden esetben szükség van egy helyre, ahol a weboldalunkhoz kapcsolódó file-okat tároljuk, ahova a megvásárolt domain név is mutat. Ez a tárhely. Ez a szolgáltatás fix éves költséggel jár. A tárhelyszolgáltatás ügyintézésében teljeskörűen támogatjuk ügyfeleinket, sőt, saját fejlesztésű oldalaink esetében igény szerint mi magunk biztosítjuk a szolgáltatást.

Reszponzív weboldal

Biztosan találkoztál már olyan weboldallal, amit a mobilodon megnyitva képtelenség volt használni. Nem kell magyarázni, miért probléma, ha egy weboldal nem alkalmazkodik a készülékhez, amin a felhasználó nézi. Ezt a kijelző méretéhez való alkalmazkodást hívjuk reszponzivitásnak. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy csak olyan oldalakat adjunk ki a kezünkből, melyek már megfelelnek ennek a manapság alapvető kritériumnak.

Amennyiben érdekelnek a különböző fejlesztési megoldások is, ebben a bejegyzésben többet megtudhatsz ezekről is.

Keress minket, ha szereted, mikor simán mennek a dolgok!

TartalomMegjelenésMűködésStabilitás | marble