Sokan a technológiai vagy design megoldásokban mérik egy weboldal értékét és megfeledkeznek magáról a mondanivalóról. Kétségtelenül alapvető követelmény, hogy gondolatainkat megfelelően strukturáljuk, minden modern eszközön könnyen kezelhetően és átláthatóan jelenítsük azt meg, azonban mindezek csak eszközök a hatékony kommunikáció érdekében.

A hangsúly a mondanivalón van. Mára a Google keresőszolgáltatása is kellően fejlett ahhoz, hogy ne csupán a technológia és a design megfelelőségét elemezze, de a tartalom hasznosságát és relevanciáját is figyelje.

Jól megfogalmazott, releváns tartalommal könnyebben elérheted és felkeltheted leendő ügyfeleid érdeklődését.

Segítünk, hogy a kinézet, a működés és a tartalom tökéletes összhangban szolgálja céljaidat!

Fontos: előbb-utóbb meg kell írnod weboldalad tartalmát. Mi azt mondjuk jobb előbb, hogy ne helyeket kelljen utólag kitölteni (ide-oda még egy sort, mert az van a terveken), hanem a design már egy valós képet adjon, ne csupán egy idilli hangulatot. A megjelenítésbe tuszkolt mondandó nem lesz hatékony sem. Vagy elveszti a hangulatát és nem lesz szép, vagy nem lesz teljes, de biztosan elrontja a fejlődés örömét. Weboldalt fejleszteni ugyanis fejlődést jelent, ehhez pedig örömnek és az izgalomnak kell társulnia. Maradjon meg az élményt!

Keress minket, ha számít mit mutatsz magadból online!

TartalomMegjelenésMűködésStabilitás | marble