Márkaépítés, kommunikáció, webfejlesztés.
Ha megoldást keresel...

Szolgáltatásaink

Teljes körű digitális szolgáltatásokat kínálunk azoknak a vállalkozásoknak, akik szeretnének hatékonyan, szép és letisztult megoldásokkal megjelenni a digitális térben. Ehhez kapcsolódóan partnerek vagyunk minden szükséges feladat elvégzésében, legyen szó márkaépítésről, kommunikáció tervezésről, digitális produkcióról, weboldal fejlesztésről, annak technikai ügyintézéséről, a tartalom feltöltéséről, annak megírásáról, vagy az elkészült weboldal üzemeltetéséről.

Márkaépítés

Branding

A márka több mint egy szép logó. Személyisége van, ami akkor működik jól, ha hiteles.


Kis arculat

A logón túl szükséged lehet további alapvető arculati elemekre, mint például névjegykártyára, levélpapírra, különböző sablonokra.


Nagy arculat

Vállalkozásunk arculatának alapvető elemein túl van, amikor több kell: prezentációs anyagok, reklámtárgyak, kültéri hordozók, meghívók, ...stb.


Grafikai munkák

A legkülönbözőbb grafikai igények teljesítésében is számíthatnak ránk ügyfeleink, a webgrafika tervezésétől, a formatervezésen át illusztrációk készítéséig.


Kommunikáció

Stratégia

Stratégia alkotás, márkaépítés, brand coaching, kommunikáció tervezés és kivitelezés 15 éves nemzetközi ügynökségi tapasztalattal.


Online hirdetések

A megfelelő csatornákon juttatjuk célba üzeneted. Legyen szó Facebook, Google hirdetésekről, tartalom marketingről, vagy egyéb kreatív megoldásokról, számíthatsz ránk!


Tartalom

Életet lehelünk vállalkozásodba. Látványos animációk, szövegírás, közösségi média tartalmak. Épp amennyi kell, közérthetően, a megfelelő formába öntve.


Közösségi média

Oszd meg, és uralkodj! Stratégia, kreativitás, mérhetőség. Elhelyezünk, és ismertté teszünk a közösségi térben.


Webfejlesztés

Web design

Weboldalad és webshopod szép megjelenése mellett használat közben az is fontos, hogy felhasználóid könnyen eligazodjanak rajta és üzeneted célba érjen minden eszközön. Ebben segítünk tapasztalatunkkal.


Mobilbarát weboldal

Te megálmodod, mi elkészítjük. Weben és mobilon is jól működő, az üzletedhez illő weboldalt készítünk vállalkozásodnak. Átlátható munkafolyamatot ajánlunk, ahol tudod mennyi idő alatt mit kapsz a pénzedért.


Mobilbarát webshop

Egy webshop sokak számára a vállalkozás motorját jelenti. Ezt a motort segítünk beindítani. Hatékony és szép megoldásokkal támogatjuk vállalkozásodat.


Karbantartás / Üzemeltetés

Egy honlap valójában soha nincs készen. Ahogy egy üzlet kirakatának, weboldaladnak is folyamatos karbantartásra, új fejlesztésekre van szüksége.