fbpx Business terápia | marble digital Kft.

Business terápiastabil alapok

„Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.”
Seneca

Ahhoz, hogy jó benyomást tegyél, odafigyeljenek és emlékezzenek rád, nem elég egyszerűen kitenned mindent, amid van. A weboldalon eltöltött rövid idő alatt fontos, hogy látogatóid ne céltalanul böngésszenek, hanem azt lássák, amit ténylegesen meg szeretnél mutatni magadból.

Ehhez azonban ismerned kell a vállalkozásodat, a céljaidat, hogy kinek, mit és miért szeretnél elmondani. Ez a tudás különböztet meg a versenytársaktól, erre a tudásra épül az online megjelenésed, a weboldalad, a kommunikációd.

Kreativitás

Tele vagy ötlettel, nehéz egy dologra koncentrálnod? Netán épp ellenkezőleg? A piacod és a lehetőségeid elemzése mellett időt szánunk személyes motivációid megértésére és ami a legfontosabb, teret engedünk a kreativitásodnak, vagy épp felelevenítjük a benned élő vállalkozót.

Eredmény

Inspiráció
Motiváció
Ötletek

Fókusz

A lehetőségeidből – az üzleti és személyes céljaiddal összhangban – közösen meghatározzuk azt a fő irányt, amire az online kommunikációdat építhetjük. Ha eldöntöttük kinek és miről szeretnél beszélni, meg kell ismerned az ügyfeleid várakozásait is, hogy a lehető leghatékonyabban szólítsd meg őket.

Eredmény

Termékelemzés
Ügyfélanalízis
Célok
Bemutatkozás

Stratégia

Közösen értékeljük meglévő online eszköztáradat és összegezzük milyen szolgáltatásokra van szükséged céljaid elérése érdekében. Meghatározzuk a prioritásokat és megbecsüljük az egyes szolgáltatásokhoz szükséges időtávokra és ezek várható költségeit, hogy átfogó képet kapj a lehetőségeidről.

Eredmény

Feladatok
Költségbecslés
Ütemterv